Jürgen Bartsch – ülkeyi düşündüren panayır katili

PiKe

Member
28 Nisan 2024, 09:00
24 dakika



Jürgen Bartsch çocuklara sihirli bir şey gösterebileceğini söyledi. Sonra onu öldürdü. Bütün ülkeyi düşündüren bir katilin hikayesi





Peter ve diğer adam mağaraya girdiklerinde bu koku vardı. Garip kokuyordu. Tatlı. Ama aynı zamanda iğrenç. Savaştan kalan cesetler, dedi diğeri. O zamanlar bu gizli tünel sığınak olarak kullanılıyordu. Koku onu rahatsız etmişe benzemiyordu. Öyleyse onun peşinden tünele, karanlığın derinliklerine doğru devam edin.



Diğeri ona 50 puan vermişti. Çok para. Her zaman kullanabilirsin. Wuppertal'da dolaşırken tanışmışlardı. Diğeri ondan daha yaşlıydı. Geniş bir. İyi konuşabiliyordu. Söyledikleri kulağa ilginç geliyordu. Muhtemelen zekiydi. İçecek bir şeyler içmişlerdi, şimdi görülecek bir şey vardı. Eğer doğru anladıysa, orada bir yerde hazine vardı. Bir hazine! Gizli bir mağarada!



Aniden diğer adam ona elbiselerini çıkarmasını söyledi. Peter tereddüt etti. Diğeri ısrar etti. Bunun üzerine Peter ceketini çıkardı. İsteksizce. Diğeri onun daha çok dışarı çıkmasını istiyordu. Ama Peter bunu istemedi. Aniden diğer kişi artık arkadaş canlısı değildi. Kabalaştı. Gömleğini yırtıyor. Sonra vahşileşti. Peter yumruğun yüzüne çarptığını hissetti. Kafasını kayalık bir duvara çarptı. Şaşkınlık içinde yere çöktü.


Haberler İçin Takip Edin



Reklamsızdır ve istenildiği zaman iptal edilebilir

?