Antalya’da selden etkilenen okullarda hasar tespiti yapıldı

AuuDii

Global Mod
Mod
Antalya’da selden etkilenen okullarda hasar tespiti yapıldı
Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, yaptığı açıklamada, selin Kumluca ve Finike ilçelerindeki bazen okul ve pansiyonlara bile zarar verdiğini belirtti.

İnşaat emlak şubesindeki teknik personelle bölgede hasar tespit çalışmaları yapıldığını nâkil Çalışkan, “Kumluca’bile tek okul pansiyonu, tek meslek lisesi, tek imam hatip ortaokulu, iki ilk/ortaokul ile öğretmenevinde, Finike’dahi tek pansiyon, tek ortaokulda hasar tespit edildi. Durumun Valiliğe ve Milli Eğitim Bakanlığına bildirilmesi üzerine tıpkısı gün içinde okulların onarımı için gerekli ödenek gönderildi.” ifadesini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in dahi çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan Çalışkan, hasar gören okulların en kısa sürede terbiye ve öğretime hazır hale getirileceğini kaydetti.

Çalışkan, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmenlerden oluşan Arama Kurtarma Birliği (AKUB) ekibinin dahi Kumluca’bile temizlik çalışmalarına katılarak vatandaşlara yardımcı olduklarını belirtti, ekibe teşekkür etti.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.