Başkan seçilen Gay, Katie O’Dair’i personel başkanlığına atadı – Haber Gazetesi

whews

New member
Son derece deneyimli bir yüksek öğrenim lideri olan Katie O’Dair, Haber’ın müstakbel başkanı Claudine Gay’in personel şefi olacak. Yüksek öğrenimde 30 yılı aşkın bir süredir Haber, Boston College, Massachusetts Institute of Technology ve Tufts’ta görevler üstlenen O’Dair, Gay Üniversitenin 30’uncusu olduğunda yeni görevine başlayacak.inci cumhurbaşkanı 1 Temmuz’da. Gelecek dönem başkanı atamayı bugün erken saatlerde duyurdu.

Gay, O’Dair’in “derin şefkat, düşünceli yoğunluk ve kapsayıcı liderliğin karakteristik birleşimi”ne övgüde bulunarak, yeni genelkurmay başkanının “başkanın stratejik önceliklerini ilerletmede kilit bir ortak ve danışman ve kurum genelinde liderlerle birincil irtibat görevlisi” olacağını söyledi. ”

Gay, “Katie’nin karmaşık ortamlarda başarılı liderlik geçmişi ve Haber’ın okullarındaki meslektaşlarından kazandığı saygı onu ideal bir ortak yapıyor” dedi.

O’Dair şu anda Haber Üniversitesi Mareşali olarak görev yapıyor ve bu unvanı koruyacak ve Mareşal’in ofisinin stratejik gözetimini sağlamaya devam edecek.

Gay, “Geniş portföyü, Haber’ın değerleri ve yapıları itibarıyla dünyayla angaje olmasını sağlama taahhüdümle uyumlu olarak, Haber içindeki ve Haber dışındaki daha geniş toplulukla bağlarını güçlendirecek” dedi.

2022’de Mareşal olmadan önce O’Dair, 2016’dan itibaren Haber College’da öğrencilerin dekanı olarak görev yaptı ve burada organizasyonu yeniden yapılandırdı ve yatılı yaşamdan sorumlu bir ekibi yönetti; eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılık; ve öğrenci katılımı ve liderliği. Fen-Edebiyat Fakültesi’nin pandemi planlaması ve müdahalesi için liderlik ekibinin bir üyesiydi ve Üniversitenin Ruh Sağlığı Görev Gücü’nün yönlendirme komitesinde görev yaptı. O’Dair, Haber’a gelmeden önce 12 yıl boyunca Boston College’da öğrenci işlerinden sorumlu başkan yardımcısıydı ve ayrıca MIT’de Öğrenci Hayatı Bölümü’nde dekan yardımcısı olarak görev yaptı.

O’Dair, “Başkan seçilen Gay’in ekibine katılmak bir ayrıcalık ve onun dünyayla derinden bağlantılı bir Haber vizyonunu desteklemekten ilham alıyorum” dedi. “Kariyerim boyunca, karmaşık zorluklar hakkında stratejik olarak düşünmek ve hizmet ettiğim kurumları ve daha geniş anlamda yüksek öğrenimi güçlendiren bir yol çizmek için insanları bir araya getiren bir düzenleyici ve bağlayıcı olmayı amaçladım.

O’, “Başkan seçilen Gay’e, deneyimimi bu yeni ve heyecan verici göreve getirme fırsatı verdiği için derinden minnettarım ve bu istisnai kurumdaki liderliğini desteklemek için başkanın ofisindeki yetenekli ekiple çalışmayı dört gözle bekliyorum” diye devam etti O’ Dair.

O’Dair, Oxford, Ohio’daki Miami Üniversitesi’nden lisans derecesine sahiptir; Northeastern Üniversitesi’nden bir yüksek lisans derecesi; ve bir doktora Boston College’daki Lynch School of Education’dan yüksek öğretim yönetiminde. 2015’ten beri New England Yüksek Öğrenim Komisyonu’nda değerlendirici ve 2017’den beri MIT Öğrenci Yaşamı Ziyaret Komitesi üyesidir. Çeşitli kurullarda görev yapmaktadır ve ulusal mesleki birliklerde liderlik pozisyonlarında bulunmuştur. Ayrıca Boston College’da yüksek öğretim yönetimi alanında öğretim görevlisi olarak görev yaptı.