Diyarbakır annelerinin oturma eylemine bir aile daha katıldı

AuuDii

Global Mod
Mod
Diyarbakır annelerinin oturma eylemine bir aile daha katıldı
Çocuklarının oturak kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019’bile başlattığı oturma eylemi 1176’ncı gününde sürüyor.

Erzurum’dan 7 yıl önce 15 yaşında oturak kaçırılan kızları Arzu için gelen ana Bedia ve koruyucu Cemal Adıgüzel dahi oturma eylemine karışma oldu.

Anne Bedia Adıgüzel, gazetecilere, evladına kavuşmak istediğini söyledi.

Evladına seslenen Adıgüzel, “Kızım gel, devlete teslim ol. Ailen sana hasret kaldı. Gel seni sayı seviyorum. Sensiz sayı üzülüyorum. Asker ve polisimizi nerede görürsen onlara teslim ol kızım.” ifadelerini kullandı.

Baba Cemal Adıgüzel ise 7 yıldır kızından haber alamadıklarını belirtti.

Kızının geri gelmesini isteyen Adıgüzel, “Kızım benim parçamdır, yüreğimdir. Evladım gelsin. Kızımı sayı seviyorum.” dedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.