Ehliyetsiz sürücü polise yakalandı, yardıma çağırdığı arkadaşı da ehliyetsiz çıktı

AuuDii

Global Mod
Mod
Ehliyetsiz sürücü polise yakalandı, yardıma çağırdığı arkadaşı da ehliyetsiz çıktı
Antalya’bile bulvara 20 metrelik ters yönden ayrılmak isteyen ehliyetsiz motosiklet sürücüsü genç, murakabe yapan trafik polislerinin ‘şok’ uygulamasına yakalandı. Gence ve motosiklet sahibi abisine 16 1000 1000 TL para cezası yazılırken, motosikleti teslim alması için çağırdığı arkadaşı bile ehliyetsiz çıkınca ikinci şoku yaşadı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Eski Sanayi Sitesi’nde 699 Sokak’tan Gazi Bulvarı yan yola sevmek için kullanılan yolun bulvar mezuniyet yönüne karşılıklı ‘girişi olmayan yol’ levhası koyuldu. Ancak sürücüler, henüz önce sayı sayıda sıkıntı yazılan yolu kullanmaya sürme etti.

Zaman zaman araçların karşı karşıya geldiği yolda, trafik dahi sıkışmaya başladı.

Polis ekipleri şikayetlerin artması üzerine yol üzerinde ‘şok’ uygulama yaptı. Polisin uygulama yaptığını gören sayı sürücünün yolu kullanmaya sürme ettiği görüldü.

Kask takmaya benzinli motosiklet sürücüsü Soner Özdemir, polis tarafından durduruldu.

Özdemir’açınık polis ekiplerince ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ve trafik güvenliğini tehlikeye göndermek gibi türlü suçlardan 8 1000 TL para cezası uygulandı. Motosikletin ağabeyinin üzerinde olmasından dolay ağabeyine dahi 8 1000 TL cezai işlem uygulandı. Yazılan cezalar karşısında yetişkin şaşkınlık yaşayan genç, motosikleti alması için ehliyetli olduğunu düşündüğü arkadaşını olay yerine çağırdı. Genç arkadaşının ‘kul ehliyet yok’ demesi ile ikinci şokunu yaşadı.

“Ben bugüne kadar 40 1000 TL’ye yakın sıkıntı ödedim”

Polislere sıkıntı yazmaması için adeta gönül döken Soner Özdemir, “Ben bugüne kadar 40 1000 TL’ye yakın sıkıntı ödedim. Sıkıntı yok motosikletime binmeye sürme edeceğim” dedi.

Motosikleti teslim almaya gelen gencin abisi Hüseyin Özdemir ise, “16 1000 TL sıkıntı maşallahımız var. Çok komik. İlk kez böyle tek şey başımıza geldi. Kardeşim kendisi ödeyecek” dedi.

Ceza yiyen tek başka sürücü ise çocuklarını kursa götürmek için ters yöne girdiğini belirtti. Bir başka sürücü ise sıkıntı karşısında yetişkin şaşkınlık yaşadı.

4 1000 TL sıkıntı yiyen başka tek motosiklet sürücüsü genç kız ise yola arkadaşının yönlendirmesi ile girdiğini belirtti.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.