İngiliz Royals: Kral Charles, kanser yardım organizasyonlarının çalışmalarını tanıyor

PiKe

Member
İngiliz Kraliyetleri
Kral Charles, kanser yardımı organizasyonlarının çalışmalarını takdir ediyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Şu anda dünyanın en önde gelen kanser hastasıdır. Kral Charles, hastalara bakan insanlar için hareketli kelimeler bulur.

İngiliz Kralı III. (76) kanser yardım organizasyonlarının hareketlerini hareket ettirmiş kelimelerde tanıdılar. Buckingham Sarayı'ndaki bir resepsiyonda, “Her tanı, her yeni vaka, etkilenenler ve akrabaları için cesaret kırıcı ve bazen korkutucu bir deneyimdir” dedi. Charles ekledi: “Ama aynı zamanda en iyi insanlara odaklanan bir deneyim olabilir.”

O ve karısı Kraliçe Camilla (77), tıbbi personel, gönüllüler ve kendi kendine yardım gruplarının üyeleri tarafından insan bakımının derin etkilerinden her zaman etkilenmektedir. Charles, “Bu beraberlik anları, dediğim gibi, hastaları en zor zamanlarda veren bir” bakım topluluğu “yarattı.”

Charles'ın hangi kanser formunun acı çektiği belirsiz

Ayrıca bilim adamları ve doktorlar için özel övgü buldu. Kral, “Çığır açan atılımlar sağlayan tüm araştırmacılar, özel tedaviler yapan tıp uzmanları (…) tüm ailemin en derin hayranlığı ve minnettarlığı için geçerlidir.” Dedi.

Şubat 2024'te Charles, prostat üzerinde rutin operasyon sırasında keşfedilen bir kanser halkı yapmıştı. Kralın kanser biçiminden muzdarip olan şey belirsizdir. Kesin olan tek şey, prostat kanseri olmamasıdır. Charles, teşhisinden bu yana ayakta tedavi görüyor. Bununla birlikte, hala yurtdışında geziler de dahil olmak üzere kamu randevularını algılar.

Bu yılın Mart ayı sonunda, Kral şikayetler nedeniyle tedaviden kısa bir süre sonra hastanede kalmak zorunda kaldı. Ancak yakında eve dönebildi. Nisan ayında Camilla ile İtalya'ya bir gezi planlandığı gibi gerçekleşebilir.

DPA