Katie Lapp, Başkan Yardımcısı olarak istifa edecek – Haber Gazetesi

whews

New member
2009’dan beri Haber’ın başkan yardımcısı olarak görev yapan Katherine N. Lapp, Perşembe günü bu yaz görevinden ayrılacağını duyurdu. Haber topluluğuna gönderdiği bir mesajda Başkan Larry Bacow, Lapp’a on yıldan fazla hizmet ve liderlik için teşekkür etti ve şu anda kampüs hizmetlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Meredith Weenick ’90, MBA ’02’nin Üniversitenin yeni yöneticisi olacağını duyurdu. Başkan Vekili.

Üniversitenin baş idari görevlisi olarak Lapp, 2009’dan beri Haber’ın idari ve operasyonel işlevlerini yönetmektedir. Gözetim, test ve takip prosedürleri dahil olmak üzere Üniversitenin COVID-19 pandemisine verdiği yanıtı yönetmede Bacow ve Provost Alan Garber ile birlikte bütünleyici bir rol oynamıştır. uzaktan öğrenmeyi mümkün kılan teknoloji altyapısı ve öğrencilerin, personelin, fakültenin ve diğer akademik personelin kampüse dönüşü.

Bacow topluluğa gönderdiği mesajda, “Katie, 2009’da gelişinden bu yana Haber’da derin bir fark yarattı; geçiş, belirsizlik ve kargaşa dönemlerinde idari, ticari ve operasyonel çabalarımızı ustaca yönetti” dedi. “Haber’ın olağanüstü hizmetinin dokunmadığı bir yeri yok.”

“Katie’de onu gerçekten farklı kıldığına inandığım bir şey daha var… Etrafındaki herkese ilham veren bir metanet ve kararlılık düzeyi sergiledi.”

– Başkan Larry Bacow

Bacow ayrıca Lapp’ın Haber’ın sürdürülebilirlik, sermaye planlaması ve Allston ile ilgili çabalarının yanı sıra insan kaynakları, bilgi teknolojisi ve finans dahil olmak üzere operasyonel alanların güçlendirilmesindeki liderliğine de övgüde bulundu. “Büyük Durgunluğun ardından, Üniversite çapında planlama ve bütçeleme çalışmalarına yenilenmiş bir odaklanma ve disiplin getirdi” dedi. Ayrıca, “sürekli değişen bir manzaraya rağmen misyonumuzu nasıl koruyacağımız ve ilerleteceğimiz konusunda yaratıcı bir şekilde düşünmesi için Haber’a ilham verdiğini” belirtti.

Lapp, küresel mali krizin etkileri yüksek öğrenimde hissedilirken, California Üniversitesi’nden Haber’a katıldı. Üniversitenin finansal planlama çabalarını desteklemek, Üniversite çapında bütçeleme süreçleri oluşturmak ve idari süreçleri modernize etmekle tanınır. Sağlam ve tutarlı planlama süreçleri, esnek teknoloji ve sistemler ve iyi uygulanmış risk ve acil durum yönetimi prosedürleri ile Haber’ı sağlam bir mali temel üzerinde bırakıyor.

Lapp, “Haber’da geçirdiğim her günden keyif aldığımı dürüstçe söyleyebilirim,” dedi. “Birinin isteyebileceği en yetenekli ve özverili meslektaşlarıyla, bu büyük kurumun misyonunu desteklemek için yorulmadan çalışan rakipsiz bir yetenekli liderler, yöneticiler ve personel grubuyla işbirliği yapma fırsatım oldu. Bu taahhüt, pandeminin kampüse ve tüm dünyaya inmesinden bu yana geçen 27 ayın sayısız zorluğuna yanıt verirken hiç bu kadar belirgin olmamıştı. Bu ekibin bir parçası olarak deneyimlediğim bol destek, meslektaşlık ve dostluk için minnettarım ve bunu özleyeceğim.”

Lapp, ödüllü Bilim ve Mühendislik Kompleksi’nin oluşturulması, Barry’s Corner’daki geliştirme ve Kurumsal Araştırma Kampüsü planları dahil olmak üzere, Haber’ın Allston’daki planlama ve geliştirme çabalarına öncülük etmiştir. Portföyünün bir parçası olarak ve Weenick ile birlikte Lapp, 2016’ya kadar geçen on yılda sera gazı emisyonlarında yüzde 30’luk bir azalmaya yönelik ilk hedeflerin karşılanması da dahil olmak üzere Haber’ın kampüs içi sürdürülebilirlik çabalarını denetledi. Boston’un iklim adaptasyonu ve hafifletme stratejilerinin tasarımı ve uygulanmasında sivil ve iş liderlerini bir araya getiriyor.

“Birinin isteyebileceği en yetenekli ve özverili meslektaşlarıyla, bu büyük kurumun misyonunu desteklemek için yorulmadan çalışan rakipsiz bir yetenekli liderler, yöneticiler ve personel grubuyla işbirliği yapma fırsatım oldu.”

— Katie Lapp

Bacow, “Katie’de onu gerçekten ayırt ettiğine inandığım daha fazla bir şey var” dedi. “Başkanlığım boyunca ve özellikle Mart 2020’den bu yana, etrafındaki herkese ilham veren bir cesaret ve kararlılık sergiledi. Onun istikrarlı eli ve sürekli çabası olmasaydı, topluluğumuz şu an olduğumuz kadar iyi bir durumda olmazdı; bununla, onun alanındaki her şeye şaşmaz ve yılmaz bir bağlılığı kastediyorum.

Başkan yardımcısı, Üniversite’nin merkezi yönetimi içinde ve rektörün üst düzey yönetim ekibinin bir üyesi olarak hizmet verir ve merkezi yönetimin mali, idari, insan kaynakları ve sermaye planlama işlevlerinin yanı sıra bilgi teknolojisinin idari yönlerini denetler.

Weenick, Haber’ın kampüs hizmetleri operasyonlarına sekiz yıl liderlik ettikten sonra bu rolü üstlenir. Sermaye ve işletme bütçelerinin yanı sıra borç ve yatırım yönetimi, mali denetim ve raporlama ve risk yönetimini denetlediği Boston şehrinin finans müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2014 yılında kampüs hizmetlerinden sorumlu başkan yardımcılığına atandı.

Weenick, “Bu yeni görevde benim için çok şey ifade eden Üniversiteye hizmet edebilmek benim için bir onurdur ve Haber adına dikkate değer bir idari ekibe liderlik etme fırsatı verdiği için Başkan Bacow’a minnettarım” dedi. “Katie Lapp, çıtayı yüksek tuttu ve etkili, yenilikçi, kapsayıcı ve Haber’ı Haber yapan personel, öğrenciler, öğretim üyeleri ve araştırmacılar için başarıya ulaşmanın en iyi yollarına odaklanan bir organizasyon kurdu. Haber’daki ve daha geniş topluluklarımızdaki pek çok düşünceli lider ve meslektaşımla birlikte bu çabaların üzerine inşa etmeyi ve Haber’ın akademik misyonunu ve dünyadaki çalışmalarını ilerletmeyi dört gözle bekliyorum.”