Bitüm 160 220 nedir ?

Hazar

Global Mod
Mod
Bitum 160 220: Ne Oldugu ve Yaygn Uygulamalar

Bitum 160 220, kullanm yaygn olan bir tip bitumdur. Bitum, asfaltn temelinde bulunan ve petrolden elde edilen bir madde olan kat maddeler karsmdr. Dogal bitum, petrolun ozellikleri, bilesimi ve karbon icerigi gibi ozellikleri nedeniyle cesitli kimyasal bilesenlerden olusan daha yuksek karbonlu bir ozellige sahiptir ve olusturulan bilesim, bitumlerin snflandrlmasnda kullanlr. Bitum 160 220, bitum snflamasnda kullanlan bir terimdir ve bu snf bitumlerinin baz karakteristikleri vardr.

Bitum 160 220 Karakteristigi

Bitum 160 220, yuksek karbonlu bir bitumdur ve bu nedenle daha sk bir bitum karakterine sahiptir. Bu bitum, yuksek scaklk ve yuksek basncta uretilir ve bu nedenle cokme veya catlama gibi problemler yasanmaz. Bu snf bitumlerde bulunan malzemelerin, ozellikleri ve bilesenleri daha kaliteli ve dayankl bir bitum olustururlar. Bitum 160 220, genellikle yuksek duzeyde yuk tasmaya uygun olarak yol, kopru ve binalarda kullanlr.

Bitum 160 220 Uygulamalar

Bitum 160 220, yollarda ve koprulerde sklkla kullanlr. Bu bitumler, cogunlukla yer alt veya yer ustu tunellerde, binalarda veya yol ve koprulerde kullanlmak uzere ic ve ds yuzeyleri kaplamak icin kullanlr. Bitum 160 220, ayrca yol ve koprulerin cesitli parcalarnn uretiminde de kullanlr. Bu bitumler, ozellikle yuksek yogunluklu alanlarda kullanlr ve uzun omurlu ve dayankl bir bitum olustururlar. Ayrca, bu bitumler, suruculerin guvenligini artrmak icin kullanlan yol sinyallerinin ve isaretlerinin yerlestirilmesinde de kullanlr.

Bitum 160 220'nin Faydalar

Bitum 160 220, yuksek karbonlu bitumler snfndan oldugu icin, yuksek scaklk ve basnclarda uretilir ve bu nedenle cokme veya catlama gibi problemler yasanmaz. Bu bitumler, yuksek yogunluklu alanlarda sklkla kullanlr ve uzun omurlu ve dayankl bir bitum olustururlar.